Gepubliceerd op 8 November 2018

Victoria’s Secret defilé 2018: dit is wat we nu al weten

Delen op

Het komt weer met rasse schreden dichterbij: het jaarlijkse defilé van lingeriegigant Victoria’s Secret. Dit is wat we nu al weten over de 2018 editie.

1. Waar en wanneer

Na Shanghai zal het defilé dit jaar in New York plaatsvinden. Als we Behati Prinsloo mogen geloven zal het doorgaan op 8 november. Toch zal het wachten zijn tot 2 december om alle beelden te kunnen bekijken op de Amerikaanse zender ABC.

2. Wie loopt er mee

Alle vertrouwde Victoria’s Secret Angels zijn opnieuw van de partij, met uitzondering van Lily Aldridge, die zwanger is van haar tweede kind, en Alessandra Ambrosio, die eind vorig jaar haar vleugels aan de haak hing.

3. Ook it-girls van de partij

Naast de vertrouwde modellen tekenen ook diverse it-girls present voor het defilé. Kendall Jenner, Gigi Hadid, Bella Hadid, Barbara Palvin en Winnie Harlow lieten weten in lingerie de catwalk op te zullen gaan.

4. En de Fantasy Bra wordt gedragen door…

Geen eer groter dan het model te mogen zijn die in de peperdure Fantasy Bra de catwalk op mag. Dit jaar valt die eer te beurt aan het Zweedse model Elsa Hosk, die zich al sinds 2014 een Victoria’s Secret Angel mag noemen.

5. Alle modellen op een rijtje

Wie je graag precies weten wie er allemaal meeloopt? Je vindt de foto’s hier.

6. Wie voorziet muzikaal entertainment

Naar goede gewoonte staan er weer heel wat artiesten klaar om de modellen van de nodige muziek te voorzien. Dit jaar zijn dat o.a. Shawn Mendes, Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Rita Ora, The Struts en Kelsey Ballerini.

7. Waar kijken

Wie beschikt over een kabelconnectie die het toelaat kan het defilé begin december kijken op de Amerikaanse zender ABC. De rest zal moeten hopen dat het op de website van de lingeriegigant verschijnt of wachten op de herhalingen.

8. Welke ontwerper maakt de capsulecollectie

Laisser un commentaire