Gepubliceerd op 22 November 2018

Kerst 2018: Wat als we nu de perfecte plaats hadden gevonden om zonder stress je kerstinkopen te doen?

Delen op

Eindejaarsfeesten zijn vaak synoniem met stress. Het bereiden van de feestmaaltijd voor de gasten, het kiezen van je outfit, maar vooral het zoeken van alle cadeaus. In grote steden neemt de jaarlijkse zoektocht zo’n angstaanjagende proporties aan dat je er bijna het leuke van de eindejaarsfeesten door zou vergeten. Gelukkig hebben wij hét adresje gevonden voor je kerstaankopen. Je vindt er alles wat je hart maar kan begeren onder één (groot) dak en dat bovendien voor een zeer schappelijke prijs.

Of je er nu alleen heen gaat, met je familie, met je wederhelft of met je vrienden; Maasmechelen Village is veel meer dan een shoppingbestemming. Het is een universum op zich waar zowel groot als klein zich direct thuis voelt. Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten werd Maasmechelen Village bovendien omgetoverd in een heus kerstdorp, kwestie van je helemaal onder te dompelen in de magie van oudjaar. Mooi om te zien overdag, maar nog drie keer mooier eens de zon ondergaat en de lichtjes fonkelen in de duisternis.

Het concept van Maasmechelen Village spreekt voor zich: premium merken zoals Hugo Boss, Furla en Le Creuset aanbieden aan prijzen lager dan eender waar anders. Soms ligt de prijs zelfs 50% lager dan in andere winkels. Het shoppingwalhalla maakt deel uit van 11 dorpen verspreid over 14 steden wereldwijd (waaronder Londen, Parijs, Milaan, Shanghai en Madrid), waar je telkens veel merken samen vindt, uiteenlopend maar altijd luxueus.

Veel meer dan kleren, schoenen, decoratieartikelen en accessoires aan lage prijzen…

Buiten de vele shoppingmogelijkheden kan je in Maasmechelen Village ook terecht voor meerdere boetieks gewijd aan cosmetica, alsook een pop-upstore die elke drie maanden van inhoud verandert. Momenteel staat deze gigantische ruimte volledig in het thema van kerstversiering. Inzake beauty vind je hier merken zoals L’Occitane en L’Oréal, die je hun meest innovatieve en best verkopende producten voorstellen. Ook workshops haarstyling en make-up behoren tot de mogelijkheden opdat jij perfect weet hoe je dit eindejaar moet schitteren tijdens de festiviteiten.

Uitzonderlijke plaatsen voor kleine lekkerbekken

Niks beter dan een hele dag shoppen om zin te krijgen in een heerlijke maaltijd. Gelukkig kan je ook daarvoor in Maasmechelen Village terecht. Restaurants, cafés en street food; je vindt het er allemaal. Zo kan je gaan lunchen bij Le Pain Quotidien, nadien een warme choco gaan drinken bij Pierre Marcolini en ’s avonds gaan dineren bij Le Petit Belge. Echte lekkerbekken moeten zeker ook eens binnenspringen bij What A Waffle en Kusmi Tea voor uitzonderlijke smaaksensaties. De Boost thee van Kusmi Tea met heerlijk ruikende kerstkruiden is een echte aanrader!

‘Shop till you drop’? Dan kan je hier heerlijk logeren

Ben je een perfectionist en is je dagje shoppen pas compleet als je letterlijk in elk van de 100 winkels bent geweest om zeker te zijn dat je geen enkele goede deal gemist hebt? Dan kom je met één dag eigenlijk niet toe en boek je best een overnachting in het nabijgelegen Terhills Hotel. Achter de naam staan maar liefst vier sterren, dus in de watten gelegd word je hier zeker en vast.

Goed om weten: ook voor Black Friday kan je in Maasmechelen Village terecht.

Nee, je droomt niet. De prijzen zijn al lager dan eender waar elders en toch kan je tijdens de nocturne op vrijdag 23 november tot 22 uur genieten van exclusieve Black Friday kortingen. Als dat geen fantastisch kerstshoppingplan is…

Overtuigd? Kom dan als de bliksem naar Maasmechelen Village en winkel zoveel je wil!


Maasmechelen Village
Zetellaan 100
3630 Maasmechelen
0800 40 236
www.maasmechelenvillage.com

Laisser un commentaire