Geüpdatet op 30 November 2018

Cadeautip: De juwelen van Fabienne Kriwin

Delen op

Fabienne Kriwin verheft juwelen tot heuse kunstwerkjes. Elegantie, kunst en vrouwelijkheid verweeft ze tot een collectie uitzonderlijke juwelen. Een leuke cadeautip voor de feestdagen, te vinden in hartje Brussel.

Gelegen in de chique Brugmannwijk biedt de boetiek van Fabienne Kriwin een prachtig kader voor haar uitzonderlijke juwelen. Fabienne’s liefde voor kunst en mooie voorwerpen sluimert door in al haar ontwerpen. Ze werkt voor de creatie van haar juwelen ook alleen maar samen met gespecialiseerde Belgische ambachtslui van topniveau. Mensen die net als zij een passie hebben voor al wat mooi en uitzonderlijk is.

Het is die toewijding die maakt dat de juwelen zowel uitzonderlijk als tijdloos zijn. Elk juweel heeft een eigen stijl. De ene keer vrouwelijk en elegant, de andere keer speels of bezet met edelstenen voor wie houdt van luxe. Wat je smaak ook is, Fabienne heeft er waarschijnlijk aan gedacht.

Elk materiaal dat gebruikt wordt, hoe kostbaar ook, wordt zorgvuldig geselecteerd en aan een grondige controle onderworpen. Materialen uit Indië, Italië of Brazilië laten overvliegen, simpelweg omdat de kleur net wat uitzonderlijker is dan de rest, vormt hier geen uitzondering. Het zijn de details die het verschil maken en resulteren in juwelen van uitzonderlijke kwaliteit.

Bij deze onze favorieten uit de collectie, kwestie van wat inspiratie mee te geven voor de feesten.

Fabienne Kriwin, Rue Darwin 32, 1050 Brussel, 02/345.83.58, www.fabiennekriwin.com.

Laisser un commentaire