Gepubliceerd op 3 December 2018

Maandag crush : Golf Club des 7 Fontaines verwelkomt Cercle de Wallonie

Delen op

Na Luik, Namen en Bergen opent Cercle de Wallonie een nieuwe antenne in Waals-Brabant. Het nieuwe ankerpunt van deze prestigieuze zakenclub ligt voortaan te midden van het magnifieke domein van Golf Club des 7 Fontaines in Eigenbrakel.

De directie van Golf Club des 7 Fontaines is in de wolken met deze nieuwe samenwerking die een antwoord biedt op de vraag van vele golfleden. Golffanaten die graag hun professionele netwerk willen uitbreiden of willen deelnemen aan conferenties en andere activiteiten georganiseerd door Cercle de Wallonie kunnen dat vanaf nu, mits ze lid worden en het (niet al te prijzige) lidgeld betalen.

De nieuwe leden van Cercle de Wallonie 7 Fontaines genieten van toegang tot de 3 andere sites (Luik, Namen, Bergen) en tevens van dezelfde voordelen als de niet golf spelende leden. (gratis jaarabonnement op Trends /Tendances, gratis ICE-Watch horloge, 50% korting in restaurants zoals L’Ecailler du Palais Royal en La Maison du Cygne, kortingstarieven, enz.).

Sinds 1 december 2018 hebben de leden van Cercle de Wallonie ook toegang tot de infrastructuur van Cercle de Lorraine in Brussel. Er is zelfs een uitwisselingsakkoord (gebruik van de infrastructuur en mogelijkheid om te lunchen) met het Cercle Gaulois, de oudste Cercle du Royaume, gelegen recht tegenover het federaal parlement.

Meer dan ooit wil de directie van Golf Club 7 Fontaines zijn leden laten genieten van deze uitzonderlijke voordelen in ruil voor de ledenbijdrage van Cercle de Wallonie/7F. Geïnteresseerde golfers krijgen op die manier een unieke kans om het nuttige met het aangename te combineren.

Voor meer info kan u terecht bij Gwendoline Ectors, ge@golf7fontaines.be

Golf Club des 7 Fontaines
Alsembergsesteenweg, 1021
1420 Eigenbrakel
02 353 02 46

 

 

 

 

 

 

Laisser un commentaire