Bacardi-Martini onthult haar wintercocktailmenu en trendy cadeau-ideeën voor het einde van het jaar

De feestdagen worden onvergetelijk dankzij de gereviseerde klassiekers en innovatieve recepten vol aroma’s. Geen cadeau-ideeën? We hebben de ultieme oplossingen.
Gingerbread Colada
Winterversie van de legendarische Piña Colada. De Gingerbread Colada is een combinatie van zoet en pittig. De smaak van vakantie!
- 40 ml Bacardi Añejo Cuatro rum
- 20 ml Amaretto
- 20 ml kokosmelk
- 20 ml peperkoeksiroop of Luikse stroop
- 50 ml ananassap
- 10 ml citroensap
The Laverstroke: Winter Edition
Een cocktail geïnspireerd door de winter en gemaakt van Martini Rosso, Saint-Germain vlierlikeur, Bombay Saphire gin en limoen. Allemaal versterkt met geurige gemberschijfjes en een takje verse munt. Een combinatie die elke keer werkt.
- 25 ml Bombay Sapphire gin
- 15 ml Martini Rosso
- 10 ml St-Germain
- 85 ml Fever-Tree Ginger Ale
- 2 partjes limoen, uitgeperst
Red Christmas
- 50 ml Bombay Sapphire
- 25 ml appelsap
- 25 ml veenbessensap
- Scheut bruiswater
Gin Cobbler
- 5 ml Bombay Sapphire
- 25 ml dry sherry
- 2 koffielepels abrikozenconfituur
- 10 ml suikersiroop
Espresso Martini
Een verfijnde gastronomische koffiecocktail die bestaat uit een combinatie van vodka, koffielikeur en koffie. Een recept om dringend te ontdekken of te herontdekken, dat geschikt is tijdens een feestelijke dansavond, maar ook als digestief na een rijkelijk feestmaal.
- 35 ml Grey Goose vodka
- 20 ml koffielikeur
- 35 ml koffie
- Snuifje zout
Snowball
Deze cocktail lijkt op een sneeuwbal in de mist.
- 25 ml Grey Goose vodka
- 25 ml Baileys
- 25 ml kokoslikeur
White Russian
Een zoete, rijke en sprankelende mix van Grey Goose, koffielikeur en slagroom, die elke winternacht compleet maakt.
- 30 ml Grey Goose vodka
- 30 ml kahlua
- 30 ml zware room
Chocolate Negroni
- Een cocktail op basis van rum, pure chocolade en koffie, om te genieten in putje winter.
- 25 ml Bombay Sapphire Gin
- 20 ml Martini Riserva Speciale Rubino
- 20 ml Martini Riserva Speciale Bitter
- 10 ml chocoladelikeur
- 5 ml ahornsiroop
- 1 sinaasappel
Laisser un commentaire
|