Gepubliceerd op 15 Februari 2019

Savoury, een culinair adresje (en traiteur) om te onthouden

Delen op

Als Gentlemen een feestje organiseert, dan doen we dat alleen op de beste plaatsen. Voor de Gentlemen of the Year Party was dat Savoury, een traiteur in Brussel waar het (over)heerlijk eten is en aangenaam vertoeven.

Laïla Djelassi en Mitra De Kempeneer houden van lekker eten. Een geluk voor ons en voor u, want hun gedeelde passie was het vertrekpunt voor een traiteur om (letterlijk) de vingers bij af te likken: Savoury.

Laïla heeft de taak op zich genomen om smaken en kruidenaccenten uit alle hoeken van de wereld te verwerken in heerlijke gerechten. Haar creaties zijn een lust voor het oog en smaken fan-tas-tisch lekker.

Mitra neemt op zijn beurt de marketing en PR voor zijn rekening. Zijn uitgebreide kennis van de voedingsmiddelenindustrie maakt duidelijk het verschil.

Anno 2019 wagen de twee de sprong en openen ze, naast hun traiteurdienst voor evenementen, ook een effectieve zaak in Linkebeek. Zeven dagen op zeven verrassen ze hun gasten met gerechten waarvan de prijs-kwaliteitverhouding precies juist zit.

Wat je hier eet, is lekker én gezond. Er zijn gerechten met vlees, vis of volledig vegetarisch. Kortom, voor ieder wat wils.

Een leuk adresje om eens te gaan eten en een naam om te onthouden voor het eerstvolgende feestje dat je organiseert.

 

Atelier & Espace Degustation
Stationsstraat 80, 1630 Linkebeek

Atelier & Comptoir Traiteur
Louizalaan 523, 1050 Brussel

Tel. +32 479/93.03.58
info@savourytraiteur.be
www.savourytraiteur.be
Facebook : savoury creative world traiteur

 

Van Riffont Natacha

Laisser un commentaire