Gepubliceerd op 4 Maart 2019

Vero Golf: Dé winkel voor al wie graag eens een balletje slaat

Delen op

Al sinds 1996 is Vero Golf gespecialiseerd in alles wat met golf te maken heeft. Nieuw of tweedehands, het assortiment omvat het allemaal, net als eindereeksen, showroommodellen van topkwaliteit en allerhande gadgets. Dat alles uiteraard aan ongelooflijke prijzen.

Iedere golfer, beginneling of reeds ervaren, senior of junior, vindt al wat hij nodig heeft bij Vero Golf. Dankzij het professionele en gepersonaliseerde advies van Vero, de charmante zaakvoerster, wordt kiezen uit de meer dan 5.000 artikels in de winkel kinderspel.

Of je nu komt shoppen in de winkel in Reet of de Proshop van Golfclub Wijnenveld, Vero staat altijd paraat en neemt tevens alle reparaties en eventuele aanpassingen van het materiaal voor haar rekening (nieuwe grips, inkorten van clubs, enz.).

In een speciaal daarvoor ingerichte ruimte kan u de laatste nieuwe clubs testen en (indien nodig) laten afstellen op uw hoogte.

In de winkel vind je ook tweedehandsartikelen en je kan er tevens je eigen materiaal doorverkopen.

Vero staat ook zelf in voor de uitstekende dienst na verkoop. Aangezien de winkel over een eigen atelier beschikt, kan de snelheid en kwaliteit van deze dienst ten alle tijden gegarandeerd worden.

Vero Golf
Pierstraat 357
2840 Reet
+32 (0)3 888 85 89

vero@verogolf.be
www.verogolf.be.

 

Van Riffont Natacha

Laisser un commentaire