Gepubliceerd op 11 Maart 2019

Herno: Italiaanse elegantie

Delen op

Deze zomer trakteert Herno ons op een collectie jassen van uitzonderlijke kwaliteit. Het merk slaat de handen in elkaar met Gore om jassen te maken die stuk voor stuk uniek, functioneel én elegant zijn.

Het Italiaanse merk werd in 1948 gesticht door Guiseppe en Alessandra Diana Marenzi. Stijlvolle regenjassen werden al snel het handelsmerk.

Internationale ambities in die beginjaren maken dat het merk anno 2019 overal gekend is. Wie Herno zegt, zegt outdoorjassen gevoerd met eendenveren. Elegant, warm en duurzaam, maar aan die kwaliteit hangt uiteraard een prijskaartje.

Ook met 60 kaarsjes op de taart blijft Herno vooruit kijken. Jassen maakt het merk inmiddels voor heren, dames en kinderen, en dat zowel in seizoenscollecties als in exclusieve en verrassende capsulecollecties.

Met hun scherpe snit zetten de jassen als geen ander het mannelijke silhouet in de kijker. Italiaanse mannen hebben altijd een voorliefde gehad voor jassen van nylon gevoerd met veren. Ze dragen ze niet alleen in hun vrije tijd, maar ook tijdens de week over een kostuum of cardigan.

Herno heeft zijn plaats tussen de Italiaanse luxemerken dubbel en dik verdiend.

In de nieuwe Herno Signature lente-zomercollectie zijn zowel sportieve accenten gelegd, als kleine Aziatische toetsen.

Zoals we van Herno gewend zijn, zit de Signature lente-zomercollectie technisch perfect in elkaar. Jacquard-stoffen hangen zij aan zij met stoffen vol Japanse bloemenborduursels.

Wat Herno zo speciaal maakt, is dat de jassen voorzien zijn van Gore Tex Thermo Taping en Windstopper®. Dat maakt ze niet alleen waterdicht maar ook windbestendig zonder daarbij zwaar aan te voelen op de schouders.

De jassen komen ook met ‘smart pockets‘ waarin je moeiteloos al je essentials kwijt kan. Dat maakt deze jassen bruikbaar voor elke gelegenheid. Sjiek, sportief, outdoor of indoor; deze jassen laten elke beweging toe en laten je huid nog ademen ook.

Dynamisch, elegant en uniek; de jassen van Herno zijn op maat van de moderne avonturier.

De nieuwe lente-zomercollectie is dan ook zonder twijfel een absolute must-have.

Meer info op www.herno.it.

 

Van Riffont Natacha

Laisser un commentaire