Geüpdatet op 28 Maart 2019

Bombshell van de Week: Chiharu Okunugi

Delen op

Wie haar ziet, raakt instant betoverd. Het uit Tokyo afkomstige Japanse model Chiharu Okunugi is er dan ook eentje om (met plezier) in het oog te houden.

Al sinds 2011 draait ze mee aan de top van de mode-industrie: Chiharu Okunugi. Een betoverend mooi gezicht en een lichaam waar zelfs menig model jaloers op is, zitten daar ongetwijfeld voor veel tussen.

Chiharu werd geboren op 26 mei 1992 en werd ontdekt terwijl ze wachtte op de trein om naar school te gaan. Met haar 1m77 is ze eerder ‘een kleintje’ in modellenland, maar toch bemachtigde ze al snel een contract bij het Japanse modellenbureau Satoru Japan Inc.

Anno 2019 staat ze onder contract bij de meest prestigieuze modellenbureau’s ter wereld. Japan, Parijs, Londen en Milaan; Chiharu is letterlijk overal.

Is er een defilé van een bekend merk, dan is ze altijd van de partij. Prada, Balenciaga, Miu Miu, Chanel, Hermès, Louis Vuitton, Sonia Rykiel, Stella McCartney; op elke catwalk (en ook op vele andere) was ze te aanschouwen.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

@balmain ???

Une publication partagée par Chiharu Okunugi (@chiharuokunugi) le

In 2013 siert ze meermaals de cover van de Japanse Vogue. Het begin van een lange lijst voorpagina’s, zo blijkt.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Vogue Japan March Issue #vogue#voguejapan#coverstory

Une publication partagée par Chiharu Okunugi (@chiharuokunugi) le

Het 26-jarige model staat ook bekend om de streetwear die ze in haar vrije tijd zo graag draagt en om haar liefde voor opmerkelijke kapsels. Dat laatste bezorgde haar de voorbije jaren een grote schare trouwe fans, waaronder wijlen Karl Lagerfeld en Stella McCartney.

Chiharu Okunugi heeft iets heel speciaals, laat daarover geen twijfel bestaan. Een model om in het oog te houden!

 

Van Clémence Godfroid

Laisser un commentaire