Geüpdatet op 8 April 2019

Bombshell van de week: Taylor Hill

Delen op

Amper 23 is ze en toch is Tylor Hill met stip het meest gegeerde topmodel van het moment: als ‘angel’ van Victoria’s Secret, muze van Topshop en het gezicht van Lancôme. Het zit de jonge vrouw duidelijk mee en ze heeft ongetwijfeld nog veel meer in haar mars.

Het Amerikaanse model Taylor Hill werd op 5 maart 1996 geboren in Illinois.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Came thru drippin ? @calvinklein @carineroitfeld @mario_sorrenti @bazaaraustralia

Une publication partagée par Taylor Hill (@taylor_hill) le

Modefotograaf Jim Jordan ontdekte de jonge vrouw tijdens een paardrijles in Colorado. Het toekomstige topmodel was toen net 14.

Al snel sleepte ze het ene contract na het andere in de wacht. In 2013 prijkte ze in de lingeriecatalogus van Intissimi en in reclamecampagnes van H&M en Forever 21.

Op haar 19de liep ze haar eerste defilé, voor het bekende lingeriemerk Victoria’s Secret. Taylor Hill werd aldus een van de jongste Angels van het merk.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Victoria’s Secret Fashion Show Shanghai 2017 ✔️. This city is full of life and excitement Shanghai thank you for the amazing memories ✨

Une publication partagée par Taylor Hill (@taylor_hill) le

Ze wordt vertegenwoordigd door IMG agency en tijdens het seizoen 2016-2017 defileerde ze voor de grootste merken: zo was ze te zien in de shows van Versace, Chanel en Dolce Gabbana.

In november 2018 creëerde ze een stevige buzz door een ‘natuurlijke’, onbewerkte foto zonder make-up van zichzelf te publiceren op de sociale netwerken. Zo toonde ze haar acné: de foto’s gaven haar populariteit een serieuze boost en werden toegejuicht door haar hele community.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Buenos Dias ?

Une publication partagée par Taylor Hill (@taylor_hill) le

De mooie jongedame kan niet alleen prat gaan op een Instagram-account met meer dan 11 miljoen volgers, ze is ook erg goed bevriend met de zusjes Jenner, Gigi Hadid, de actrice Lili Collins, de zangeres Taylor Swift en ook Selena Gomez.

Nauwelijks 23 en toch al model, ‘angel’ en it-girl: Taylor Hill heeft er al een hele mooie carrière opzitten.

 

Door Clémence Godfroid

Laisser un commentaire