Geüpdatet op 9 mei 2019

Doe mee en win een van deze twee prachtige paren ACABA rijhandschoenen

Delen op

Nu de mooie dagen met bijhorende autoritjes weer beginnen, bieden we u deze maand graag de mogelijkheid om een van de twee paren schitterende rijhandschoenen uit de officiële Le Mans Classic collectie van ACABA te winnen.

Bij ACABA verwelkomt Claire Gros u om u te helpen bij de keuze van de handschoenen die het best bij u passen: elk paar heeft immers zijn eigen vorm, voering, kleur, soort leder… en is bedoeld voor een specifiek gebruik, of u ze nu draagt om te rijden of als onderdeel van een stads-, ruiter- of avondtenue. ACABA creëert regelmatig nieuwe modellen en unieke kleurencombinaties. Daarbij zoekt het naar het leder dat het best geschikt is voor elke toepassing.Zowel voor haar als voor hem omvat de najaarscollectie al dan niet gevoerde handschoenen in twee kleuren, met uiteraard de grote klassiekers, maar ook enkele gewaagdere creaties. Distributie, co-branding, BtoB… er ontstaan regelmatig vele projecten en er kunnen ook handschoenen op bestelling met een bedrukt logo gemaakt worden.

In een elegant en hedendaags kader met veel hout, koper en leder, maakt u kennis met alle troeven die handschoenen te bieden hebben: ze zijn een essentieel accessoire.

Het paar, waarvan we deze maand twee exemplaren weggeven, is het officiële Le Mans Classic model. Die unieke happening biedt voertuigen die in het verleden al aan de 24 Uur van Le Mans deelgenomen hebben, om nogmaals het beste van zichzelf te geven op het mythische circuit.

Deze rijhandschoen is vervaardigd in pecarileder en gehaakt katoen. Ze wordt volledig met de hand gemaakt in Italië. Deze klassieke handschoen, zowat het symbool voor de gentleman driver uit de jaren zestig, voelt niet alleen bijzonder comfortabel, maar is bovendien zeer soepel en efficiënt.

Pecarileder is tegelijk soepel en resistent: het biedt een ongeëvenaarde grip op het stuur en voelt extra aangenaam bij gebruik op hout, bakeliet of het plastic van de oudere modellen.

Het haakwerk is uitgevoerd in katoen, waardoor de huid kan ademen en de handschoen zich makkelijk aanpast aan de grootte van de hand.Iedereen heeft zijn eigen handschoenstijl: chic en sportief om met de auto te rijden, elegant en verfijnd in de stad. Of u nu gaat voor een kleurig of een klassiek paar, handschoenen kleden en beschermen uw handen.

Waag dus uw kans om een van beide paren handschoenen uit de officiële rijcollectie van de Le Mans Classic van ACABA te winnen!

Meer info op www.acaba.fr

Om deel te nemen, vul het formulier in:

 

Van Riffont Natacha

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.