Geüpdatet op 9 April 2019

Once Upon A Time In Hollywood: de nieuwe Tarantino!

Delen op

Eindelijk werd de trailer van de negende langspeelfilm van Quentin Tarantino onthuld. De prent die de titel ‘Once Upon A Time In Hollywood’ meekreeg, belooft zijn toeschouwers een pak verrassingen en veel hoogtepunten.

De intrige speelt zich af in het Hollywood van 1969, op het hoogtepunt van de hippiebeweging. Rick Dalton, een voormalige televisiester uit een westernserie, beleeft samen met zijn trouwe invaller Cliff Booth de laatste hoogdagen van Hollywood. Ze proberen zich te redden in een industrie die ze niet meer herkennen.

Tegen die achtergrond plegen Charles Manson en zijn volgelingen vreselijke moorden in de stad der engelen.

De casting is er een om u tegen te zeggen, want Tarantino slaagde erin Brad Pitt en Leonardo DiCaprio warm te maken voor zijn film.

Ook Damon Herriman is van de partij, meer bepaald als beroemdste misdadiger in de geschiedenis van de States. Roman Polanski wordt gespeeld door Rafal Zawierucha, een nog onbekende Poolse acteur.

In de film speelde ook Luke Perry zijn laatste rol: hij overleed op 4 maart 2019. Al Pacino, Dakota Fanning en Damian Lewis zorgen voor nog meer stergehalte.

De prachtige Margot Robbie speelt Sharon Tate, een van de beroemdste slachtoffer van de seriemoordenaar.

De release van de film staat gepland voor augustus 2019. In afwachting delen we graag de trailer van deze langverwachte film die, net als zijn regisseur, compleet waanzinnig is.

Door Clémence Godfroid

Laisser un commentaire