Geüpdatet op 27 Mei 2019

6 after work hotspots om de zomer te beginnen

Delen op

Apéro Velcro
Woon je in Gent of omstreken en heb je zin om in het oplucht GRATIS te genieten van een hapje en een drankje? Wel goed nieuws, want na eerdere succesvolle edities in de van de vooruit, hebben de organisatoren van Apéro Velcro twee nieuwe locaties voor jou in petto.

Op 21 juni en 13 september kan je samen met de collega’s het weekend goed inzetten op Dok Noord. Net zoals andere jaren kan je vanaf 17:00 genieten van heerlijke dansbare muziek terwijl je nipt van een verfrissende cocktail of iets uit het vuistje knabbelt.

Op Z augustus kan je genieten van hetzelfde concept, maar op een iets idyllischere locatie in het Keizerpark, net naast de Schelde.

Meer informatie op https://www.facebook.com/aperovelcro/?eid=ARDuuPmqjOKVc9VEFu0B2aY4D7jliUTMs6Xr5qROVRHo8dbQPRmlX4bqBfd1TT-_WUmyTxkYhdgfvccg

VIBKES
Geen betere stad voor een after work dan onze eigen hoofdstad. De meest bekende organisator is uiteraard VIBKES. Zij houden elke maand op een unieke locatie in Brussel een gratis afterwork.

Als je nog niets gepland heb deze zomer, neem dan nu maar snel je agenda bij de hand. Op donderdag 6 juni vindt namelijk een speciale editie plaats. De zomeropening brengt jou helemaal in de stemming om te genieten van het (hopelijke) heerlijke weer.

Daarnaast zijn er nog evenementen op 4 juli op La Terrasse 02, 1 augustus is er een after work BBQ in het jubelpark en op 23 augustus staan twee grote verrassingen gepland.

Meer informatie op https://www.facebook.com/VIBkes/

Bar Mardi
Terwijl VIBKES zich vooral richt op jonge werkende Vlamingen in Brussel richt Bar Mardi zich op een ander publiek, namelijk dertigers en veertigers en/of vaak internationale werknemers die in de hoofdstad vertoeven.

Elke dinsdag kun je even ontstressen tijdens de feestjes van Bar Mardi. Ook hier op 11 juni is er een zomer opening, in het jubelpark. Elke dinsdag van 18:00 tot middernacht.

Meer info op https://www.facebook.com/BarMardi/

Enjoy After Work
Ook in de mooie fruitstreek, Haspengouw kan je de zomer goed inzetten met je collega’s. Drie vrienden kwamen zelf met het idee om een feestje te organiseren. Maar een klein idee pakte al snel wat groter uit. Voor 10 euro krijg je een welkomsdrankje, eten en extra goodies.

Neem daarom eens een kijkje op 29 juni in het Hof van Stayen. Deze Locatie is een prachtige gerestaureerde hoeve met feestzaal en zwembad tegenover het stadion van STVV.

meer info op www.enjoyafterwork.be

After work trail
Ben je niet op zoek naar een feestje maar wil je liever je vrije uren na het werk een beetje werken aan je gezondheid? Dan kan je altijd naar het recreatiedomein kluisbos in Kluisbergen. Op drie verschillende tijdsstippen kan je met je collega’s een parcour door het bos afleggen.

Er zijn twee lengtes. De tocht van 7km kost 11 euro, die van 13k 15 euro. De eerst volgende afspraak is op 6 juni om 18:00, 19:00, 19:30.

meer info op http://www.sportevents.eu/trailrun/nl/afterwork-trail-de-kluisberg/

 

The Oak Bar
The Oak Bar in Zelzate is een totaalconcept dat bestaat uit bar, restaurant, hotel en feestzaal. In de zomer organiseren ze live muziekavonden van 20u tot 22u. Net zoals bij veel after work evenementen is geen inkom verreist.

Vanaf het najaar zijn weer de gewone after works te vinden in de bar, waar men kan genieten van fingerfood tussen 17u30 tot 18u30 dus hou volgende data al maar in je agenda vrij:

donderdag 06/06 (muzikale zomeravond, gratis LIVE muziek van 20u tot 22u, “Grace Valley“)
donderdag 08/08 (muzikale zomeravond, gratis LIVE muziek van 20u tot 22u, “Mae Black“)
vrijdag 20/09 (afterwork)
vrijdag 18/10 (afterwork)
vrijdag 13/12 (afterwork)

Meer info op http://www.denhof.be/oakbar/afterworks-oakbar/

 

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire