Gepubliceerd op 5 Juni 2019

De vrouwen in het leven van Leonardo DiCaprio

Delen op

De grootste acteur van deze generatie heeft niet alleen een variëteit aan rollen vertolkt, maar heeft bovendien gewerkt met de meest visionaire regisseurs vandaag de dag. Helaas heeft het even geduurd voordat Léonardo DiCaprio de liefde had gevonden. Hieronder vindt u een overzicht van de vrouwen in zijn leven.

Bridget Hall (1995)

Leo’s liefde voor modellen begon al vroeg. Bridget Hall was zijn eerste bekende vriendin die net als hij op vroege leeftijd ontdekt werd. Later mocht ze op de cover verschrijnen van Sports Illustrated

Kristen Zang (1996-1998)

Het actrice/model was het vriendinnetje toen Leo net doorbrak met zijn rollen in Titanic en Romeo and Julliet. De twee gingen uit elkaar omdat Zang vond dat DiCaprio niet volwassen genoeg was. Vervolgens zou ze een relatie begonnen zijn met zijn stiefbroer.

Gisèle Bündchen (2000-2005)

Voor een lange tijd was ze de bekendste en meest verdienende model van de wereld. Hoewel ze voor een lange periode een relatie hadden, ontmoetten ze elkaar op een moeilijk moment. Bündchen wou de roekeloze levensstijl, die beiden gewend waren, achter zich laten en focussen op een mentaal en fysiek beter welzijn.

Bar Refaeli (2005-2011)

Het Joods super model en de filmster hadden eerst een korte pauze in 2009, maar uiteindelijk waren ze volledig uit elkaar gegroeid in 2011.

Blake Lively (2011)

Voordat ze bekend werd als mevrouw Ryan Renolds, had ze een kortstondige relatie met die DiCaprio. De twee gingen vooral op veel luxereisjes en verwenden elkaar met etentjes en cadeautjes. Maar zoals nog een hele tijd zou blijken, was één vrouw niet genoeg voor Leo.

Erin Heatherton (2011-2012)

Na zijn relatie met Lively, keerde DiCaprio terug naar zijn oude liefde, namelijk Victoria Secret modellen. De relatie ging jammer genoeg gebukt onder het drukke werkschema van de filmster.

Toni Garn (2013-2014)

Hoe ouder Leonardo wordt, des te jonger worden zijn vriendinnetjes. In 2013 vond hij de liefde bij het Duitse model Toni Garn. Hoewel ze vaak samen door de paparazzi werden gespot, deelden ze nooit als koppel de rode loper. Hoewel ze hier meer dan eens de mogelijk toe hadden.

Kelly Rohrbach (2015)

 

Een naam die misschien hier en daar een belletje doet rinkelen is die van Kelly Rohrbach. Na haar modellencarrière werd ze gecast om Pamela Anderson te vervangen in de remake van de Baywatch-film. Net zoals voorgaande relaties van DiCaprio was het, het werkschema dat roet in het eten gooide.

Chelsey Weimar (2016)

De Nederlandse schone had misschien niet echt een relatie, maar eerder een romance met de wereldster. Het was echter de Hollandse die een punt zette achter de affaire met DiCaprio, aangezien ze gewoon van het leven wou genieten zonder zich te binden.

View this post on Instagram

It ain’t much if… ??

A post shared by Chelsey Weimar (@chelsey_weimar) on

Nina Agdal (2016-2017)

Om het hart van deze Deense schone te veroveren heeft Leo werkelijk alles uit de kast gehaald. Uiteindelijk vroeg hij haar om hem te vergezellen op het filmfestival van Cannes. Helaas moesten ze na een jaar toegeven dat de liefde was uitgedoofd.

Camila Morrone (2018- ?)

U raadt het vast wel. De laatste verovering op deze lijst is opnieuw een model. De twee worden regelmatig in het buitenland gespot waar ze klaarblijkelijk heel erg genieten van elkaars aanwezigheid. Camila lijkt voorlopig een keeper, want ze mocht DiCaprio vergezellen op de première van Once Upon a Time in Hollywood.

Laisser un commentaire