Geüpdatet op 1 juli 2019

Vier de dertigste verjaardag van AUSTRALIAN ICE CREAM

Delen op

Alsof het zo moest zijn met dit warme weer vieren we de dertigste verjaardag van AUSTRALIAN HOMADE ICE CREAM. Elke klant krijgt daarom bij aankoop van twee bollen een derde gratis.

Hoewel de naam iets anders doet vermoeden is AUSTRALIAN een op en top Belgisch bedrijf. Het ijs wordt ter plaatse geproduceerd net zoals de horentjes.

In 1989 opende Frederik Van Isacker zijn eerste AUSTRALIAN HOMEMADE ICE CREAM in Knokke. Een redelijk eigenzinnige naam voor een Belgisch bedrijf. Toch is er een achterliggende reden. De naam is namelijk niet alleen een ode aan het land, maar ook aan zijn Australische tante die hem het geld heeft geleend.

Wat begon als een buurtwinkeltje dat ijsjes verkocht is nu de succesvolste ijsketen van het land met 34 verkooppunten.

De manager van alle Brusselse winkels zegt dat de populariteit te danken is aan het originele idee van meneer van Isacke. De belangrijkste pijlers zijn namelijk nog steeds vrijgevigheid en vriendelijkheid. Die vrijgevigheid zien we terug bij het scheppen van de grote bollen en de vriendelijkheid bij de bediening.

Een merk moet natuurlijk blijven werken aan hun bekendheid en mee blijven gaan met de tijd. Daarom kozen ze ervoor om het gekende groen en gele logo veranderen in een iets strakkere versie. Dit gold eveneens voor de meeste van hun vestigingen.

Daarnaast probeert men ook een alternatief te bieden voor de gekende vanille, chocolade en banaan en ook nieuwe smaken aan te bieden waarvan de mojito een echte aanrader is. Bovendien worden ook de mensen die geen lactose kunnen verdragen niet vergeten. Naast het roomijs is er een breed assortiment aan sorbets die eveneens vers bereid worden.

Even geen zin in een ijsje? Je kan ook bij AUSTRALIAN genieten van heerlijke milkshakes, wafels, een kopje koffie allemaal met een ruime waaier aan toppings (verse aardbeien, verse bananen, pure chocolade, slagroom en gezouten boter karamel met guérandezout) en dippings (snoep, chocolade en brésilienne).

Excellent smullen van 100% vers en huisgemaakt ijs. Kom je gratis derde bol halen op dinsdag 30 juli in een AUSTRALIAN bij jou in de buurt.

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.