Gepubliceerd op 4 juli 2019

Mill Hill: Genieten op zoveel manieren

Delen op

Manuel Wouters verandert opnieuw de spelregels wanneer het aankomt op innovatieve horecabedrijven. Nadat hij in 2000 een eerste keer zijn stempel drukte in het uitgaansleven, met de intieme en elegante cocktailbar Sips, doet hij zijn kunstje over met Mill Hill.

Nadat hij jaren over de zee zwierf als bartender, kwam hij terug in Antwerpen met een eigen concept. Sips zal voor altijd zijn kindje blijven en nog steeds houdt hij tot op de dag vandaag een oogje in het zijl, om zeker te zijn dat de kwaliteit top blijft. Toch werd het tijd voor iets nieuws en in Kasterlee vond Wouters de geschikte locatie voor een nieuw idee.

Mill Hill veranderde van een verlaten mini golfterrein in een hippe en trendy brasserie, wijn- en cocktailbar, ijssalon waar je nog steeds tegen een balletje kan slaan. Niet alleen is het eten en drinken bijzonder lekker. Je hebt de keuze uit verschillende bieren, wijnen en cocktails en zowel een klein hongertje als de grote honger kunnen hier gestild worden.

Toch is het vooral de architecturale vormgeving dat onmiddellijk in het oog springt. Met zijn gevoel voor design stampte hij een etablissement uit de grond dat iets eigen , maar tegelijkertijd toch ook toegankelijkheid uitstraalt.

Naast eten, drinken of genieten van de omgeving krijgen gasten ook de mogelijkheid om iets actiever te wezen met vrienden of familie. Het mini golf terrein is namelijk opnieuw heraan gelegd en er zijn een aantal tennisbanen waar je je best forehand kan trainen.

De beste Belgische bedrijven zijn vaak die waar familie centraal staat. Dan kijken we niet alleen naar het cliënteel, maar ook naar het beheer. Om van Mill Hill een zaak te maken die anderen zou overstijgen deed Manuel Wouters beroep op zijn familie.

Zijn nichtje, Stien is namelijk chef en patissière die alles in goede banen leidt in de keuken. Wolf, zijn neef is dan weer gespecialiseerd in het maken van artisanaal ijs. Om de echte Italiaanse smaak naar België te halen, heeft hij een stage gevolgd in Bologna. Met zijn kennis en expertise kan hij nieuwe smaken en aroma’s laten renderen.

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.