Geüpdatet op 29 Juli 2019

Oranje boven met nieuw design

Delen op

Geen land waar wij Belgen een grotere haat-liefde verhouding mee hebben dan met onze noorderburen. Het moet gezegd, de laatste tijd waren ze bijzonder lovend over onze nationale voetbalploeg en wij op onze beurt steunden hen tijdens de finale van het Eurosongfestival. Omdat we hen toch liever zien dan we willen toegeven tonen wij de leukste designerlabels uit Nederland.

JOKJOR
Mensen schrikken vaak als de prijzen zien van kwaliteit design. Met dit stereotiep idee wil JOKJOR komaf maken. Daarom produceren zij stukken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook betaalbaar en vooral ook praktisch zijn.

GIN 1689
De gin-tonic is al een tijdje helemaal terug van nooit echt weggeweest. De verschillende zomerbars en ook de festival springen mee op de hype van gin. Nooit werden zoveel nieuwe cocktails gemaakt waarbij deze sterke drank steevast het hoofdingrediënt is. Toch kan alleen maar je drankje slagen als de kwaliteit goed zit. Daarom werd dit 350 jaar oude jeneverrecept weer tot leven gebracht en draagt het iets extra bij, bij elke slok.

Mr. Bowmont
Bermuda’s kunnen al snel een onverzorgde indruk nalaten. Daarom besloot het Amsterdamse modelabel Mr. Bowmont zich toe te leggen op zwemshorts die enige elegantie uitstralen. Het idee kwam er nadat de eigenaar mijmerde over wat hij zelf graag draagt. Aangezien hij zich vaak in tropische regio’s bevindt wil hij dit ook doen op de meest comfortabele manier. Nu kan hij met trots zijn eigen zwembroeken dragen.

Owen Smith
Misschien heb je ooit al gehoord van het blauwe pakken syndroom. Politici en CEO’s zouden te veel een blauw pak dragen en verder zo onopvallend mogelijk willen rondlopen. Owen Smith wil hier verandering in brengen door kleurrijke accessoires aan de man te brengen. Nadat de matchende sokken en veters al een ongelooflijk succes waren brengen ze nu een bijpassende riem en ponchet uit.

LAAUW
De grootstad is een plek waar ontspanning en werk elkaar ontmoeten. Daarnaast er de contradictie van de kleinschaligheid van je eigen wijk met de verschillende culturen die er leven. Dit kosmopolitisch idee werd gebruikt voor de stukken van LAAUW, waar elke collectie een grote stad als thema heeft.

ONROXX
Om een extra touch te geven aan je look, kan je altijd op zoek gaan naar unieke accessoires die niemand anders heeft. De meeste mannen dragen manchetknopen of horloges, maar de armbanden van ONROXX kan elke man bekoren. De kralen worden dan ook gemaakt van kwaliteitsstenen. De Gold Elite-serie bevat bovendien een massieve vergulde sterling zilveren kralen die bij elke handdruk zal opvallen.

DUN WALLETS
Iedere man heeft een portefeuille nodig. Liefst eentje die makkelijk op te bergen is en niet hindert bij het zitten. DUN WALLETS heeft met de dunste lederen portemonnee de perfecte oplossing gevonden.

Ga voor meer informatie naar

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire