Geüpdatet op 29 Juli 2019

Stranger Things en Polaroid slaan de handen in elkaar

Delen op

Alles wat cool is komt ooit terug. Dit fenomeen zien we in mode, televisie en ook gadgets. Speciaal om het nieuwe seizoen van Stranger Things te vieren brengt Poloraid een retro remake van de originele OneStep-camera uit, uit 1977, maar dan wel in een volledig nieuw jasje.

Nostalgie verkoopt meer dan ooit. Alleen als je naar de films kijkt die vandaag in de cinema te zien zijn, dan zijn het meer dan ooit remakes of sequels van oude successen. Het is daarom ook geen wonder dat de Netflix-serie Stranger Things zo populair is bij jong en oud. Zowel de serie als de muziek die erin gebruikt wordt, is één grote hommage aan de popcultuur van de jaren 80.

Het verhaal gaat over een verdwijning van een kind en de abnormale gebeurtenissen die op hetzelfde moment gebeuren. Voor fans van het sciencefiction genre is dit zeker een aanrader.

Omdat de laatste jaren de Polaroid meer in het straatbeeld verschijnt, wou het bedrijf iets speciaals doen rond de lancering van het nieuwe seizoen van Stranger Things. Daarom ontwikkelden ze een camera in het blauw met rood (de kleuren van het logo).

Daarnaast staan het logo en de tekst op de camera staan ondersteboven, wat een knipoog is naar de bloedstollende alternatieve dimensie uit de serie. De designs van de frames zijn geïnspireerd op bekende plekken uit Stranger Things – van Hawkins Arcade tot Starcourt Mall en de knipperende lichtjes in Joyce Byers’ woonkamer.

Hoewel het uiterlijk retro is, moet een fototoestel nog steeds meegaan met zijn tijd. Daarom hebben de producenten enkele onopvallende moderne snufjes toegevoegd. Zo beschikt dit model over een extra sterke flitser, waarmee je zelfs in het donker geweldige foto’s maakt. Er is geen leukere manier om herinneringen met vrienden of familie vast te leggen.

Dus zoek je nog een leuk cadeau of ben je zelf een ongelooflijke fan van de serie? Dan is dit hebbedingetje zeker iets voor jou.

Meer informatie op http://www.polaroidoriginals.com

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire