Geüpdatet op 4 juli 2019

Voisin: Elsene op z’n best

Delen op

Onze hoofdstad is zonder twijfel de bestel plek om op zoek te gaan naar hotspots voor foodies. Authentiek eten uit het binnen- en buitenland is nergens zo zo gemakkelijk te vinden. Iedereen kent vast al een leuk plekje in het centrum, maar als je op zoek bent naar een verborgen parel, dan moet je zeker eens gaan kijken bij Voisin Bistro in Elsene.

Deze Bistrobar ligt in een woonwijk achter de Louizalaan en is dus makkelijk bereikbaar zowel met het openbaarvervoer als met de auto. Het etablissement is bijzonder rustig gelegen, waardoor je even aan de drukte van de stad kunt ontsnappen.

Het interieur is modern, maar dat maakt eigenlijk kan je het best plaats nemen op het grote terras. Voisin is zo gelegen dat iedereen buiten vanaf de namiddag heerlijk in de zon zit. Eén keer dat je hebt plaatsgenomen, wordt je niet alleen geholpen op een bijzonder vriendelijke manier maar kan je je bestelling doorgeven in bijna elke taal. Nederlands, Frans, Engels, Spaans, noem het maar op. Alles wordt gedaan om de klant zo met een zo goed mogelijk gevoel terug naar huis te laten keren.

De kaart bestaat voornamelijk uit versbereide pasta’s die elk een speciaal tintje hebben. Klassiekers zoals een gewone Bolognese ondergaan een metamorfose dankzij de innovatieve ideeën van de chef Antoine Scorier. Om ook de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden wordt de kaart veranderd naargelang het seizoen en de beschikbare ingrediënten.

Niet alleen het eten is eigenzinnig, maar ook de drank. Naast een variatie aan speciaal bieren en heerlijke Franse wijnen moet je zeker niet vergeten om de verse cocktails eens te proberen.

Heb je iets te vieren? Speciaal voor grote groepen heeft Voisin een aantal formules uitgewerkt zodat je samen een speciale dag kan beleven. Deze formules variëren van €30 tot 65€ afhankelijk van het aantal gekozen gerechten en dranken.

Dus ga eens uit het centrum en bezoek dit restaurant in Elsene. Geloof ons, je zal zelden zo voldaan van tafel gaan.

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.