Geüpdatet op 4 augustus 2019

Verzorg jouw mannelijkheid met Aesop

Delen op

Vanaf het moment dat je als tienerjongen jouw eerste jeugdpuistjes ontdekt, is het belangrijk om dagelijks je gezicht met de nodige zorg te behandelen. Niet alleen blijf je langer beschermd tegen rimpels aan de buitenkant, maar ook vanbinnen moet je ervoor zorgen dat alles gezond en proper blijft. Wij helpen je met de oplossing hiervoor.

Natuurlijk is elk gezicht anders en dat geldt ook voor het huidtype. Daarom moet je je verzorging daar naar aanpassen. Gelukkig heeft Aesop Skin Care+ een vitaminerijke hydratatieformules voor elk huidtype in nood.

Voor een bijzonder droge huid is de Perfect Facial Hydrating Cream of de Damascan Rose Facial Treatment de oplossing. Voor zij die in een koud klimaat vertoeven is de combinatie van de twee perfect om een aangetaste huid door de snijdende wind weer volledig te herstellen.

B Triple C Facial Balancing Gel is voor een normale huid, dat nood heeft aan het verwijderen van onzuiverheden. Het doel is vooral om de huid te verzachten, te voeden en te beschermen. In tegenstelling tot de Perfect Facial Hydrating Cream of de Damascan Rose Facial Treatment is dit product voor mensen die warm, vochtig klimaat of vervuilde, stedelijke context leven.

Om komaf te maken met een vettige huid, kan je het best een de Lucent Facial Concentrate proberen. Meestal zijn producten die hetzelfde willen bereiken zeer zwaar en op basis van olie. Dit concentraat is een lichtere versie die de huid zowel versterkt als in balans brengt. Veelvuldig gebruik zal je huid er fris en glanzend laten uitzien.

????????????????????????????????????

Alle producten van Aesop zitten bol van de vitamine. Vitamine A zorgt ervoor dat de huis gezond en in balans blijft. Vitamine B hydrateert de huid en maakt haar elastischer. Vitamine C zorgt dan weer voor de de aanmaak van collageen en het tegenhouden van de vorming van vrije radicalen en ten slotte zorgt Vitamine E voor een zachtere huid die meer bestand is tegen ontstekingen.

????????????????????????????????????

De Aesopproducten kan je vinden in de winkels in Antwerpen, Brussel, Kortrijk en Gent.

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.