Geüpdatet op 4 Augustus 2019

Volvo Cars toont zijn (paarden)kracht heel de zomer in Knokke

Delen op

Omdat showrooms overal hetzelfde uitzien kwam Volvo Cars op het idee om zijn nieuwe producten op toffe locaties te tonen. Na een eerste pop-upstore in Nieuwpoort werd er nu ook een tweede ingehuldigd in Knokke.

In deze tijdelijke ruimte van maar liefst 135 m² kan je kennis maken met de paradepaardjes van Volvo. Zo vind je er de European Car of the Year, namelijk de Volvo XC40 die tevens in België wordt geproduceerd. Daarnaast kan je ook eens gaan zitten in de best verkochte SUV van zowel België als Europa de XC60.

Bovendien komt Volvo ook met een primeur naar ons land. Voor het eerst zal De geheel nieuwe Volvo S60 Polestar bij ons te zien zijn. Om deze auto’s van dichtbij te ontdekken, kan je tot en met 1 september elke dag 11:00 tot 17:00 naar het Zeedijk-Het Zoute 498, 8300 Knokke-Heist eens langsgaan.

Met dit initiatief wil Volvo enerzijds de mensen kennis laten maken met hun nieuwe innovatieve producten op een unieke locatie. Anderzijds willen ze een deel van Zweden naar België brengen. Klanten die binnenstappen in deze winkel zijn ook oprecht geïnteresseerd en willen gewoon kennismaken met Volvo, wat alleen maar toegejuicht kan worden.

Nadat eerst Nieuwpoort en nu Knokke aan de beurt waren, zullen er in de toekomst nog delen van het land bezocht worden.

Voor meer info

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire