Geüpdatet op 12 augustus 2019

Gentleman van de week: Ryan Reynolds

Delen op

De grappigste, meest talentvolle en charismatische acteur is niet alleen bijzonder populair bij de vrouwelijke helft van de bevolking, maar ook mannen wereldwijd staren hem na als een god. Dat is waarschijnlijk te danken aan zijn fantastische prestatie in de Deadpool franchise.

Ryan is een voorbeeld voor elke moderne man. Hij is niet alleen heel erg betrokken bij de opvoeding van zijn dochters, maar heeft ook een zeer sterke relatie met zijn vrouw. Verder is hij het gezicht van Aviation Gin, een Amerikaans merk dat bijzonder populair is in de VS.

In 2009 vertolkte hij de rol van Wade Wilson/ Deadpool in X-Men Origins Wolverine. Met deze versie van het personage haalden de schrijvers de woede van fans wereldwijd op hun hals. The Merc with the mouth was totaal niet wat ze verwacht hadden in de slechtst mogelijke zin. Daarom besloot Reynolds zelf het hef in eigen handen te nemen. Met een groep schrijvers ontwikkelde hij drie minuten durende pitch die hij aan Fox voorstelde.

Na jaren in de kast hebben gelegen in Hollywood vonden Ryan Reynolds en zijn vrienden het welletjes geweest. Zij lieten een paar minuten van de film lekken op het internet en de fans werden wild. Nadat de eerste Deadpoolfilm een echte kaskraker werd, kwam er vorig jaar een sequal en ondertussen is er ook een derde in de maak.

Met de looks van Ryan Reynols is het vast geen verrassing dat de mooiste vrouwen ter wereld aan de zijde van deze acteur hebben gestaan. Hij was ooit getrouwd met Scartlett Johnson, maar sinds 2012 is hij samen met die andere bombshell Blake Lively, bekend van Gossip Girl, The Age of Adaline, A Simple Favor.

Reynolds was in eerste instantie vooral bekend door zijn rollen in chick flicks en actiekomedies. In 2010 ontmoette hij op de set van de Green Lantern zijn huidige vrouw Blake Lively. Hoewel de film flopte en hij er later geen goed woord over zou hebben, heeft deze hem wel de liefde van zijn leven bezorgd. Het paar heeft samen twee prachtige dochters James en Inez. In 2016 kon het grote publiek voor het eerst men hen kennismaken toen Reynolds werd ingehuldigd op de Hollywood Walk Of Fame.

Dat het belangrijk is om in een relatie te relativeren bewijst het koppel. Als je beiden op twitter volgt, zie je dat ze elkaar geregeld beetnemen. Toch heeft Ryan het grootste respect voor zijn vrouw en laat hij dit blijken in zowat elk interview. Humor en Ryan zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook wanneer hij het woord neemt op de comic-cons antwoordt hij op hilarische wijze op de vragen van het publiek.

Ryan Reynolds has posted a photo on Instagram with the following remarks:
That’s a wrap on DEADPOOL 2: A SONG OF FIRE AND ICE! Thank you to our beloved Captain, Mr. @davidmleitch… words are too clumsy to properly acknowledge your giant heart and talent. I love my hometown of Vancouver and our obscenely gifted crew. From our PA’s, (who are first in and last out) to our set decorators and prop department, riddling this film with Easter Eggs in almost every scene… Thank you. I already miss being on set. Which is why I’ve decided to continue shooting the film in my underwear from Josh Brolin’s well appointed living room. #MaximumEffort
Instagram, 2017-10-16 08:22:17.
Photo supplied by insight media. Service fee applies.
This is a private photo posted on social networks and supplied by this Agency. This Agency does not claim any ownership including but not limited to copyright or license in the attached material. Fees charged by this Agency are for Agency’s services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of copyright or license in the material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold this Agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation arising out of or connected in any way with publication of the material.
Reporters / Insightmed *** Local Caption *** 03407837

Hoewel het nog een geheim is in welke film we hem kunnen verwachten, kunnen we alvast niet wachten hoe hij ons deze keer aan het lachen zal maken.

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.