Gepubliceerd op 12 augustus 2019

Stap in een nieuwe realiteit in Amsterdam

Delen op

Een gewone avonturenpark met collega’s te doen als teambuilding is een beetje cliché. We gaan daarom op zoek naar nieuwe concepten en laat er net in Amsterdam iets nieuws te vinden wat echt de moeite is om te bezoeken.

Print

Een paar jaar geleden begon virtual reality de wereld te veroveren. Door middel van een brilletje kon je je in een geheel nieuwe wereld bevinden. Dit was vooral voor de game wereld een nieuwe manier om een speciale ervaring aan te bieden.

Nadat er al een vestiging in Utrecht de deuren opende is het nu de beurt aan de Nederlandse hoofdstad om een extra trekpleister te krijgen. Naast het Park Inn hotel en Holland Casino West heeft Ven Amsterdam nu met Virtual Reality een nieuwe vorm van entertainment erbij. Het kleurrijke alles-in-één complex vormt dé ultieme plek in Nederland om de meest veelzijdige VR experiences te ervaren.

De mogelijke locaties zijn oneindig met een VR-bril. Je kan de rol van je favoriete actieheld naspelen of terug gekatapulteerd worden naar het oude Rome. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten te doen 3vs3 VR Lasergamen; Assassin’s Creed VR Escape Rooms in samenwerking met Ubisoft en Full Motion Racing Simulators.

Hou je van spanning en heb je je altijd al eens als een James Bond willen voelen? Dan kan je nu dankzij de partners The VR Room kan je sinds vorig jaar een volledig nieuwe manier van lasergamen ervaren. In tegenstelling tot bij gewone lasergame voel je effectief impact als je beschoten wordt dankzij een speciaal pak dat je draagt. Daarnaast wordt je outfit compleet gemaakt met een headset en een groot wapen.

Escape Rooms worden steeds groter en specialer, maar toch blijven de mogelijkheden altijd redelijk beperkt. Niet door het gebrek aan verbeelding, maar omdat het praktisch vaak niet kan. Met deze problemen maken ze komaf in Amsterdam en hebben ze hun eigen VR Escape Rooms in samenwerking met Ubisoft. Hierin betreden bezoekers het universum van de immens populaire franchise Assassin’s Creed aan de hand van twee verschillende games.

Ten slotte kan je nog racen als Max Verstappen met de Full Motion Racing. Je hoeft je niet te verplaatsen om alles zo realistisch mogelijk aan te voelen. Daarvoor zorgen de windeffecten en de De hydraulische simulatoren wel voor.

Zoek je nog het perfecte uitje om te doen, met vrienden, familie, of collega’s dan weet je waar naartoe.

Contact
The VR Room
Wouter van den Bijgaart: info@thevrroom.com
Tel. 088-2266400

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.