Geüpdatet op 12 augustus 2019

Havaianas voor heel de familie

Delen op

Havaianas is een familiemerk dat ervoor wil zorgen dat zowel klein als groot zich stijlvol op het strand kan begeven. Voor vrouwen brengen ze opnieuw met de Saint-Tropezlijn iets extra aan de ordinaire slipper. Dit jaar zijn ook de kinderen niet vergeten met de verwijzingen naar de nieuwe Toy Story film.

Het bedrijf dat al 62 jaar de absolute top is in de verkoop van unieke slippers, gemaakt in Brazilië. Brengt hun ongelooflijk succesvolle lijn van 2018 volledig terug.

????????????????????????????????????

Een winnend team verander je niet, maar je mag ze wel in andere truitjes duwen. Daarom werd er voor de nieuwe editie van Saint-Tropez de iconische zool gehouden en werd enkel de riem aangepast. Naast de klassieke versie met strepen is er nu eentje met bloemenprints toegevoegd.

????????????????????????????????????

Nu mogen ook de jongere klantjes zich in cool op het strand rondlopen. Het is meer dan twintig jaar geleden sinds de eerste Toy Story uitkwam. Dit wil zeggen dat een generatie die de eerste film in de bioscoop heeft gezien nu hun kroost kan meenemen naar de cinema. Toch blijkt de magie van de voorgaande films nog steeds erg aanwezig.

????????????????????????????????????

Nadat Woody afscheid had genomen van Andy is ook zijn relatie met zijn nieuw kind, Bonnie, niet meer wat het geweest is. Na een boel avonturen wordt hij uiteindelijk terug herenigd met zijn vroegere liefde: Bo Peep.

????????????????????????????????????

Voor de nieuwe collectie zijn er twee versies beschikbaar met referenties naar de film. Het eerste paar is met de helden van de voorgaande films: Woody en Buzz. Al meer dan twintig jaar zijn zij de grote helden zijn van menig kind. Op het andere paar vinden we een heel nieuw figuur terug. De speelgoed/lepel Forky (Vorkje in het Nederlands) laat elke ouder en kind lachen met zijn fratsen.

Deze sandalen zijn beschikbaar bij onze partners in België, in de Havaianas winkels over de hele wereld en ook online op www.havaianas.be aan een prijs van 30 euro.

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.