Geüpdatet op 30 september 2019

Hou een zomerse huid met Moroccanoil

Delen op

Het kantoorleven hoeft niet per se een synoniem te worden voor ‘’vakantieblues’’. Denk met voldoening terug aan de leuke trips die je hebt gemaakt, zonder te veel te jammeren dat het nu allemaal voorbij is. Misschien wordt het gemakkelijker om voldoening uit je job te halen als je je goed in je vel voelt. Zorg daarom voor je huid met Moroccanoil.

Misschien dat de naam jou iets anders deed vermoeden, maar het beautymerk is van Israëlische origine. Nadat het zich eerst had gericht op haarverzorging, probeert ze nu ook de markt met huidverzorgingsproducten te veroveren.

Het assortiment wordt vooral gekenmerkt door producten die een mediterraanse geur achterlaten. Deze brengt je helemaal terug aan het strand waar alle zorgen verdwijnen. Nu komen er twee extra geuren bij het Moroccanoil Fragrance Originale assortiment, namelijk Fleur D’Oranger, een olfactorische ode aan oranjebloesems en Fleur De Rose, een sensuele zinspeling op verse rozen.

Daarnaast zijn tal van sterren grote fan van het merk. A-list actrices en zangeressen zweren bij Moraccanoil waardoor ook de catwalk graag beroep deed op hun producten. Het label verzorgt onder meer het haar op shows van Missoni, Lemaire, Barbara Bui, Marchesa, Derek Lam, Veronique Leroy, Costume National, Temperley, Delpozo, Zac Posen et Jason Wu.

Er zijn drie body oils beschikbaar gebaseerd op arganolie, elk met hun eigen verzorgende eigenschappen. Het doel blijft echter grotendeels hetzelfde, namelijk de zorgen voor een stralende en zijdezachte huid.

Mocht jouw huid er na de vakantie slecht aan toe zijn en heb je nood aan een voedende en verzachtende ervaring, dan raden wij de Intense Hydrating Treatment aan.

Om je huid helemaal zacht te maken kan je kiezen voor een reinigende zeepstuk of een scrub. Die laatste zorgt voor de verwijdering van dode huidcellen, die plaats moeten maken voor een zachte en verjongde huid. Het zeep daarentegen helpt ongewenste geurtjes te verhinderen.

Om het helemaal af te maken kan je nog zorgen voor extra zachte handjes met de handcrème op basis van arganolie en avocado-olie, evenals cacaoboter, sheaboter en mangoboter.

Zachter dan dit word je niet.

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.