Geüpdatet op 9 oktober 2019

De meest decadente huwelijken

Delen op

Iedereen droomt van een sprookjeshuwelijk. Vaak worden kosten nog moeite gespaard om zowel de bruidegom, maar vooral de bruid gelukkig te zien. Hoewel kosten een relatief begrip is. Gewone mensen geven al snel enkele duizenden euro’s uit, maar bij celebs gaat het er een beetje heviger aan toe.

Prins Harry en Meghan Markle
Go big or go home moest het koninklijk paar gedacht hebben. De mooiste dag van het liefdespaar koste een slordige 37 miljoen euro. Een grote kost was natuurlijk de beveiliging alleen al. Daarnaast heeft de jurk van Meghan heeft alleen al 485.000 euro gekost!

Prins William et Kate Middleton
De oudere broer van William moet niet onderdoen voor zijn kleintje. In tegenstelling tot bij Megan werd er iets meer aandacht besteed aan het koninklijke uitzicht van Kate. De verlovingsring van diamant en saffier was van Lady Di en de tiara, gemaakt door Cartier juwelier in 1936 , werd uitgeleend door de koningin.

Albert II van Monaco en Charlene Wittstock
Het Prinsbisdom is misschien maar een vlieg groot, maar toch is het de uitvalsbasis voor de wereldwijde bourgeoisie. Geen wonder dat één van de grootste huwelijken in het Zuid-Europese land werd gegeven. Maar liefst 20 miljoen werd gespendeerd door het vorstenpaar.

George Clooney et Amal Alamuddin
Eeuwige vrijgezel George Clooney moest gedacht hebben dat zijn enige huwelijk perfect zou moeten worden. Natuurlijk hoort bij een feest een glaasje alcohol . Daarom zorgde hij dat er 100 flessen van zijn lievelings tequila aanwezig was. Voor een totaal van 136 gasten was het 9 flessen per persoon. Klinkt als een topfeest.

Kim Kardashian en Kanye West
Het bekendste Hollywoodkoppel moest iedereen en alles omverblazen. Daarvoor werd er 12 miljoen aan de kant gelegd. Bloemen in overvloed, champagne … maar het hoogtepunt van luxe was om de naam van elke gast te graveren in de plaats die hij op hun marmeren tafels moest innemen.

Elk huwelijk vanaf nu zal een beetje tegenvallen.

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.