Geüpdatet op 3 november 2019

De kleur van het jaar: Tranquil Dawn

Delen op

Met de donkere nachten in het verschiet, wordt het misschien tijd om eens tijd om je huis opnieuw in te richten. Levis helpt je hierbij door de kleur van het jaar aan te reiken. 2020 staat volledig in het teken van Tranquil Dawn.

Deze kleur is volledig geïnspireerd door het ochtendgloren. Je stapt uit bed, je kijkt uit je raam en je ziet de frisse blauw/grijs. Niets dat je weerhoudt om de dag stralend te beginnen. Hoewel je zou denken dat een kleur dat tussen blauw, groen en grijs niet frivool overkomt, moet je in gedachten houden dat dromen geassocieerd wordt met naar boven te kijken en we deze kleuren in de natuur het meeste zien.

Het voordeel dat deze kleur met zich meebrengt is dat ze tijdloos is. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om combinaties op te zetten die misschien in eerste instantie onmogelijk leken. Haal je creativiteit naar boven en ga op zoek naar een identiteit voor je huis waar je jezelf in kan terugvinden.

In een tijd waarbij we gekluisterd zijn aan onze smartphone, tablet en laptop, is het belangrijk om onze eigen menselijkheid niet te vergeten. Daarom staat de kleur van het jaar volledig in teken van ‘’The Human Touch’’. We laten de artificiële intelligentie voor wat het is en we gaan in 2020 terug naar de essentie van het ‘’zijn’’, zodat we opnieuw diepere betekenis kunnen geven aan het leven.µ

Op één been kan je niet staan. Daarom wordt de kleur van het jaar altijd vergezeld met een collectie van 9 intense natuurkleuren. De kamers kunnen geschilderd worden naargelang de functie en het karakter dat ze hebben. Een speelkamer hoeft geen rust uit te stralen, in tegenstelling tot een bibliotheek. Nu dat elke ruimte zijn eigen persoonlijkheid heeft kan je huis een echte thuis worden.

Creatitivity Palette 2020. Van links naar rechts: Aztec Clay – Heart Wood – Flagstone – Cranberry Juice – Blue Lagoon – Woodland Grunge – Midnight Sky – Brass Band – Pine Forest. Centraal: Tranquil Dawn

Beschikbaar in alle Levis-winkels met een mengmachine. Vanaf 29 euro voor 1 liter muurverf.

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.