Geüpdatet op 3 november 2019

Halloween in de grotten van han

Delen op

Met 31 oktober voor de deur zijn er tal van activiteiten te doen in de buurt. Laat de lokale spooktochten, spookhuizen en pretparken voor wat het is en ga naar de grotten van Han voor een unieke beleving.

Het lijkt wel alsof elk jaar de geesten van Halloween meer en meer de Lage Landen veroveren. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om iets te vinden om met heel het gezin te doen. Zeker wanneer je jonge kinderen hebt. De grotten van Han zorgt ervoor dat jong en oud kan genieten van een spannende omgeving.

Soms is de natuur enger dan fictie. Ga daarom naar het Wildpark waar je oog in oog komt te staan met de gevaarlijkste predatoren die de natuur kent. Voor zij die geen angst kennen, kunnen naar de grot gaan die omgetoverd is tot een spookhuis. Naast spoken en monsters kan je nog een speciaal bezoekje brengen bij de trollen in het “Hol van de Trollen”.

Daarnaast staan er ook 4 speciale dagen op het programma. Op 30 en 31 oktober en op 1 en 2 november 2019 staan er griezelige wandelingen op het programma waar je je grootste angsten onder ogen moet komen. Hou er wel rekening mee dat alles in het Frans gebeurt. Met 31 oktober voor de deur zijn er tal van activiteiten te doen in de buurt. Laat de lokale spooktochten, spookhuizen en pretparken voor wat het is en ga naar de grotten van Han voor een unieke beleving.

Het lijkt wel alsof elk jaar de geesten van Halloween meer en meer de lage landen veroveren. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om iets te vinden om met heel het gezin te doen. Zeker wanneer je jonge kinderen hebt. De grotten van Han zorgt ervoor dat jong en oud kan genieten van een spannende omgeving.

Plaats van afspraak: inkomsthal van het Domein
Data: op 30/10, 31/10, 01/11 en 02/11
Uurrooster: vertrekken om 17.30, 18.10, 18.50, 19.30 en 20.10 uur
Duur: 2 uur
Prijs: € 21/volwassene en € 15/kind Prijs van het bezoek met maaltijd: € 36/volwassene en € 23/kind
Te voorzien: warme kleren en wandelschoenen. Aarzel niet je te verkleden!
Info: www.grotte-de-han.be/nl/animaties/hanlloween-avondshows
Reservering verplicht: aankoop van tickets online op onze website: www.grotte-de-han.be/nl of per telefoon: +32 (0)84 37 72 13

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.