Geüpdatet op 3 november 2019

Word verliefd op de herfst

Delen op

Herfst is één van de meest onderschatte seizoenen die er is. Dit geheel onterecht, want hoewel het wat kouder is, hoef je nog niet alle dikke truien uit de kast te halen. Ook de natuur kan op sommige plekken ongelooflijk mooi zijn. Wij tonen je met de mooiste foto’s jouw ongelijk.

Wanneer je aan de VS denkt, denk je misschien niet meteen aan Rhode Island. Geheel onterecht, want net zoals zoveel andere staten is hier zoveel te beleven. De natuur is adembenemend met zijn kilometer lange bossen. Daarnaast kan je in de Halloweensfeer geraken door naar een lokale appelpluk te gaan, op zoek te gaan naar de grootste pompoen of te verdwalen in een maïsdoolhof.

Nood om een stevige wandeling te maken in de bergen? In Roemenië vind je de Rhodopes die nu bedekt wordt met een prachtige oranje kleur. Daarnaast is het Oost-Europees land één van de goedkoopste in Europa om te verblijven.

Als je dan toch al in Roemenië bent, dan moet je zeker het kasteel van Dracula bezoeken in Transylvania. Hoewel Bram Stoker hier nooit geweest is, is het nog steeds the place to be voor mensen die geobsedeerd zijn door het boek of vampieren in het algemeen.

Ben je fan van het Verenigd Koninkrijk, maar heb je volledig genoeg van de drukte van de steden? Dan kan je op een paar uren rijden van Manchester het prachtige Lake District bewonderen. Hier woonde Beatrix Potter die haar inspiratie vond voor Peter Rabbit.

Grasmere Reflection Lake District Nature Autumn Cumbria English England Jellyfish Wallpaper

Wanneer je de stad toch niet achter kan laten is er één plek die het beste van beide werelden combineert. Montreal in Canada hecht veel belang aan de leefbaarheid van zijn inwoners. Daarom heb je vanaf de heuvel Mount Royal een prachtig uitzicht.

Dit bericht bekijken op Instagram

#crossingtheline #mountroyal #mtlblog

Een bericht gedeeld door Mark Higden (@marky2marc) op

We kennen Kroatië misschien meer als feestland, maar ook om te wandelen is het prachtig. De Plitvicemeren zijn altijd adembenemend, maar nu hebben ze toch dat tikkeltje extra.

Zelfs als je de temperatuurdaling niet op prijs stelt, geef je toe dat deze kleuren het hart verwarmen, toch?

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.