Gepubliceerd op 22 oktober 2019

Maison De Greef: Waar klant koning is

Delen op

Hoewel Maison De Greef al bestaat sinds 1848, gaat het bedrijf volledig mee met zijn tijd. Sinds het prille begin brengt het bedrijf een selectie horlogemerken die bekend zijn vanwege hun uitmuntendheid, integriteit en betrouwbaarheid. Naast een bezoek aan een privésalon, waarbij er een persoonlijke behandeling aan de pas komt, kunt u nu ook uw lievelingsjuwelen laten opsturen.

Panerai Submersible Mike Horn Edition
Dit horloge heeft zijn naam te danken aan de nog grootste levende ontdekkingsreiziger Mike Horn. Nier alleen werd dit horloge gemaakt van solide en duurzame materialen waardoor het één van de meest ecologisch verantwoorde is, maar het is ook perfect om op avontuur te trekken. Vooral duikers zullen bijzonder veel plezier hieraan beleven.

El Primero A384 Revival
Zoals vaker gebeurt, brengen horlogemerken om de zoveel tijd één van de populairste modellen terug naar boven. Zo ook het Zwitserse horlogebedrijf Zenith. Om de 50ste verjaardag van het bedrijf te vieren werd de Primero A384 opnieuw gelanceerd. Het enige verschil is dat het oude prachtige ontwerp nu gecombineerd wordt met de huidige technologie. De A384 is het laatste stuk van de El Primero Revival-serie dat hulde brengt aan de eerste iconische Zenith-horloges die zijn uitgerust met dit illustere kaliber.

De Calatrava Semainier referentie 5212A-001
Time is not enough moeten de makers van dit horloge hebben gedacht. Naast het uur kun je ook de dagen, weken, maanden en weken aflezen. Dit plaatje heeft geoptimaliseerde prestaties en windt zichzelf automatisch op. Dit horloge is werkelijk een klassieke schoonheid met bijzonder veel mogelijkheden.

Voor meer info:

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.