Geüpdatet op 27 oktober 2019

Bombshell van de week: Kate Upton

Delen op

Katherine (Kate) Elizabeth Upton ken je vast als model en actrice. Hoewel ze nog maar 27 is. Draait de Amerikaanse al enkele jaren mee aan de top van de Amerikaanse showbizz.

Zij is de dochter van Jeff en Shelly Upton. Ze groeide op in een groot gezin van vier kinderen, met twee zussen. Het grootste deel van hun jeugd zullen ze spenderen in Florida.

De familie Upton is al langer dan de bekendheid van Kate gerenommeerd. Haar oom Fred was een prominente politieke figuur in Michigan en al sinds 1987 lig van het huis van Afgevaardigden voor de staat. Haar grootvader is de bekende zakenman Louis Upton, de uitvinder van de moderne wasmachine en oprichter van Whirlpool Corporation.

In 2008 mocht Kate naar Miami voor een gesprek bij Elite Model Management. Blijkbaar viel ze zo goed in de smaak dat ze diezelfde dag nog een contract tekende. Later verhuisde ze naar New York, het Walhalla voor modellen waar ze een nieuw contract tekende bij IMG. Dit bureau representeert ’s werelds best betaalde modellen zoals Kate Moss en de zusjes Hadid.

Al zeer snel wordt ze in de modellenwereld bijzonder populair. Vooral de badpakkenmerken staan voor haar aan te schuiven, waardoor ze elk jaar te gast is bij de Swimsuit Issue van Sports Illustrated.

Dit bericht bekijken op Instagram

Aruba blues #SISwim 2018

Een bericht gedeeld door Kate Upton (@kateupton) op

Nadat ze in 2011 het gezicht werd van de voorjaarscollectie van Guess, werd ook haar interesse gewekt om als actice aan de slag te gaan. Ze mocht daarom een gastrolletje spelen in de film Tower Heist met Ben Stiller.

Het volgende jaar mag ze een grotere rol vertolken in The Three Stooges, maar haar grote doorbraak komt er pas in 2014 wanneer naast Cameron Diaz in The Other Women mag spelen.

In 2017 trouwde Kate met baseballspeler Justin Verlander in Italië. Hij is in onze contreien natuurlijk niet zo bekend, door het gebrek aan populariteit van deze sport in Europa, maar in de VS is het een bekende naam. Samen hebben ze een dochtertje Geneviève.

Er staan nog mooie jaren in het verschiet voor dit topmodel.

Door Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.