Geüpdatet op 29 oktober 2019

Brussel in november

Delen op

De tijd vliegt als het plezant is. Daarom geven wij bij gentleman graag voldoende opties om er af en toe tussenuit te zijn. Voor november hebben we dan ook weer een aantal super leuke activiteiten voor in onze hoofdstad voor jullie in de aanbieding.

29 november is het weer zo ver, de kerstgedachte doet zijn intrede in Brussel. Elk jaar wordt het centrum tot een winterpaleis waarbij je kan genieten van nationale en internationale lekkernijen. Daarnaast zijn er tal van lichtspektakels te zien op de Grote Markt en St Katelijne. Elke zaak in Brussel zet vanaf dan zijn beste beentje voor om hun gasten te verwennen.

Iedereen kent de grote theaters in onze hoofdstad zoals Kaaitheater, KVS en Theatre National. Toch stond Brussel vroeger bekend om zijn kleine theaterzaaltjes die nu helemaal uit het straatbeeld lijken verdwenen. Om deze een beetje te herwaarderen werd het festival ‘’Bruxelles sur scénes’’ georganiseerd. Naast toneel kan je ook genieten van goochelaars, stand-up en jazz.

Tijdens de nacht van 10 op 11 november pakt het paleis voor schone kunsten BOZAR uit met een dansparadijs, maar ook elektromuziek en tentoonstellingen. Een nacht voor kunst- en muziekliefhebbers om nooit meer te vergeten.

De tijd dat tattoos werden geassocieerd met marginalen en schippers lijkt volledig idee. Dat bewijst ook de populariteit van het festival van 8 tot 10 november op Tour & Taxis. Hier wordt de crème de la crème van de tattoo-artiesten verzameld waar je verschillende work shops kon volgen.

Dus haal je agenda al maar boven.

Stef Lyskawa

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.