Geüpdatet op 3 november 2019

MIS DEZE KERSTFILMS OP NETFLIX NIET!

Delen op

Wacht jij ook elk jaar ongeduldig op de kerstfilms die je tijdens een gezellige zondagnamiddag met de hele familie kunt bekijken? Maar ben je het toch een tikkeltje beu om telkens dezelfde films te bekijken? Dan hebben we goed nieuws. Netflix heeft je gebeden gehoord en brengt maar liefst 5 nieuwe kerstfilms uit vanaf begin november!

Holiday In The Wild
Wanneer haar man haar verlaat besluit Kate, een elegante New Yorker, helemaal alleen op reis naar Afrika te gaan om haar leven een nieuwe betekenis te geven.

Let it snow
Deze film neemt ons mee naar het leven van een stel tieners met verschillende problemen op vlak van liefde en vriendschap tijdens een sneeuwstorm die plaatsvindt op 24 december.

The Knight before Christmas
Een middeleeuwse ridder wordt op een magische wijze in het heden verzeild en wordt verliefd op een wetenschapslerares die niet meer in liefde gelooft. Wij zijn benieuwd naar hoe dit verhaal gaat eindigen!

 

Holiday Rush
Een alleenstaande vader verliest net voor Kerst zijn job als radio-dj en moet het redden met weinig middelen. Hij en zijn verwende kinderen herontdekken de ware betekenis van vreugde.

A Christmas Prince: The Royal Baby
Kerstmis brengt Aldovia het ultieme geschenk: een koninklijke baby. Maar eerst moet koningin Amber haar familie en koninkrijk helpen een vredesgedrag terug te vinden.

Nu worden we nog ongeduldiger! Laat het aftellen naar Kerstmis maar beginnen!

Als je niet echt ‘into Christmas’ bent, kan je hier de beste horrorfilms ontdekken!

 

Door Merve Güllü

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.