Geüpdatet op 8 november 2019

PLACE TO EAT IN LONDEN: CHARLIE’S

Delen op

Charlie’s ligt in het hart van het chique Mayfair en verwelkomt u voor een unieke culinaire ervaring. Dit nieuwe restaurant van het beroemde en legendarische Brown’s Hotel biedt een sterrenmenu aan. Een ware ode aan de Engelse keuken!

Vier generaties lang hebben de leden van de familie Forte hun leven gewijd aan gastvrijheid. Het restaurant Charlie’s dankt zijn naam aan de stichter van het fort Empire, Lord Charles. Hij hield evenveel van de traditionele charme als van de moderniteit in zijn hotels. Dit proberen ze ook te behouden om hem te eren: ze combineren het oude en het nieuwe in de gerechten en decoratie.

Onder toezicht van Adam Byatt en geleid door gerenommeerde chef-koks Matthew Starling en Owain Atkinson, wordt er heel veel belang gehecht aan de herkomst en seizoensgebondenheid van de producten van het restaurant. Elk gerecht is bereid met ingrediënten afkomstig van de beste leveranciers ter wereld.

Van heerlijke braadstukken en traditionele klassiekers, geserveerd op een zilveren wagen tijdens de lunch, tot heerlijke gerechten om te delen en de meest verrukkelijke desserts is Charlie’s het restaurant waar de moderne Britse keuken voor ieder wat wils kan aanbieden

Meer informatie op www.roccofortehotels.com

 

Door Merve Güllü

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.