Geüpdatet op 21 november 2019

5 BESTEMMINGEN DIE JE WARM HOUDEN TIJDENS DE WINTER

Delen op

Of je nu liever je ski’s aantrekt of je badpak, in Europa blijven of ver daarbuiten gaan, de winter is even leuk als de zomer om van een vakantie te genieten!

 

Als je in de stemming bent voor een paar mojito’s aan het water en een hele nacht salsa dansen, dan moet je naar Cuba! De maand december flirt met temperaturen rond de 27 graden!

Ben jij iemand die onrustig wacht op de winter? Zijn sjaals, woolen sokken en handschoenen je favoriete accessoires? En begin je al veel te vroeg aft e tellen naar Kerstmis? Dan is Lapland, het land van de kerstman, the place to be voor jou. Adembenemnde landschappen en enorm koud weer gegarandeerd!

Met een van de mooiste kerstmarkten in Europa is de stad Salzbourg in Oostenrijk een must voor iedereen die van een bezoek aan Europa houdt.

Turquoise water, witte zandstranden en een laaiende zon, de Malediven zijn nooit zo mooi als in de winter! Maak kennis met de bewoners van de zeebodem door te duiken. Wedden dat je niet terug wilt komen!

Europa heeft nog zo veel meer te bieden. Scandinavië is prachtig tijdens de winter dat het zelfs te moeilijk wordt om te kiezen tussen Noorwegen, Zweden en Finland. Bereid je maar voor op fantastische sterrenhemels en landschappen en vergeet je dikke jas, winterschoenen en je accessoires niet!

Pak je koffers maar in!

 

Door Merve Güllü

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.