Geüpdatet op 24 november 2019

BOMBSHELL VAN DE WEEK: GAL GADOT

Delen op

Mannequin overdag, superheldin ’s nachts.Gal Gadot is een veelzijdige vrouw!
Gal Gadot-Varsano werd geboren op 30 april 1985 in Petah Tikva, Israël. Ze werd opgevoed door haar ouders: haar vader is ingenieur en haar moeder is lerares. De jonge vrouw van joodse afkomst is erg gehecht aan haar wortels: haar grootouders zijn overlevenden van de Holocaust. Op 18-jarige leeftijd begon ze aan rechten te studeren aan de universiteit IDC Herzliya. Datzelfde jaar begon ze ook aan haar verplichte militaire dienst. Deze dienst was een echte eer voor haar en een gelegenheid om respect en discipline te leren.


Toen gal 18,5 jaar was, nam ze deel aan de Miss Israel-wedstrijd in 2004 en won de kroon. Deze overwinning opende de deuren van Miss Universe, waar ze op de vijftiende plaats eindigde. Na haar militaire dienst keerde ze terug naar Israël om als model te werken. Vanaf dat moment poseerde ze voor tijdschriften en werd ze het gezicht van verschillende merken, waaronder Castro, een van de grootste Israëlische kledingmerken. Vervolgens nam ze deel aan internationale campagnes voor bekende merken en omvat ze vele tijdschriften: Cosmopolitan, Glamour, FHM …

Gal verhuisde naar Hollywood om actrice te worden. In 2007 deed ze auditie om het James Bond-meisje van Quantum of Solace te worden, maar de rol ging naar Olga Kurylenko. In 2008 won ze de hoofdrol in de Israëlische dramaserie Bubot. Ten slotte verscheen ze in 2009 voor het eerst op de grote schermen in de film Fast and Furious 4.In 2010 kreeg ze een kleinere rol in de actiefilm Night and Day, met in de hoofdrol Tom Cruise en Cameron Diaz. Eerder in hetzelfde jaar kreeg ze ook een rol in de komedie Date Night, waar ze de vriendin van Mark Wahlberg speelde. In april 2011 en mei 2013 trok Gal Gadot opnieuw haar Gisele Harabo-kostuum aan voor Fast and Furious 5 en Fast an Furious 6. Beide films werden opnieuw een groot succes.December 2013 vond de doorbraak plaats van de jonge actrice: ze werd gekozen om de rol van Wonder Woman in Batman te belichamen vs. Superman: Dawn of Justice. Ze tekende meteen voor de films Wonder Woman en Justice League. In 2016, het jaar dat Batman vs. Superman: Dawn of Justice uitkwam, kreeg de actrice een tweede rol in de misdaadfilm Triple 9. Ze kreeg een rol als spion in de thriller Criminal en sloot het jaar af met de komische actie The Spies next door.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Get ready to experience the ✨WONDER!✨ #WonderWoman

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot) op

Gal Gadot is sinds 2008 getrouwd met Yaron Versano, een fotograaf. In november 2011 is ze van een meisje, Alma, bevallen en in maart 2017 kreeg ze haar tweede kind, opnieuw een meisje: Maya. Met haar man opende ze een luxe hotel in Tel Aviv-Jaffa dat ze een paar jaar later verkocht hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My one and only. My man. My best friend. My partner. My everything. Love you forever❤️ 📸@dudihasson1

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot) op

We kijken uit naar het vervolg op Wonder Woman in 2020!

Bekijk hier bombshell van vorige week:Alisha Wainwright!

Door Merve Güllü

Laisser un commentaire

Reacties zijn gesloten.